zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie rukt massaal uit na vermeende schietpartij Grote Beerstraat Spijkenisse (video)

- advertentie -

Spijkenisse – Politieagenten rukten woensdagavond massaal uit voor een melding van een mogelijke schietpartij in de Grote Beerstraat in Spijkenisse. Vanaf een balkon in een appartementencomplex was vermoedelijk geschoten, agenten omsingelden bij aankomst het gebouw.

Uit het gebouw kwamen vervolgens verschillende personen, deze zijn door de politie staande gehouden. Agenten gingen vervolgens de woning binnen en hebben deze gecontroleerd. Er werd uiteindelijk geen vuurwapen of sporen van een schietpartij aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat het vuurwerk is geweest.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -