Politie rukt massaal uit na vermeende schietpartij Grote Beerstraat Spijkenisse (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Spijkenisse – Politieagenten rukten woensdagavond massaal uit voor een melding van een mogelijke schietpartij in de Grote Beerstraat in Spijkenisse. Vanaf een balkon in een appartementencomplex was vermoedelijk geschoten, agenten omsingelden bij aankomst het gebouw.

Uit het gebouw kwamen vervolgens verschillende personen, deze zijn door de politie staande gehouden. Agenten gingen vervolgens de woning binnen en hebben deze gecontroleerd. Er werd uiteindelijk geen vuurwapen of sporen van een schietpartij aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat het vuurwerk is geweest.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd