Politie stuurt SMS-bom naar contacten in telefoon drugsdealer op Goeree-Overflakkee

Date:

Deel bericht:

Goeree-Overflakkee – Vandaag stuurde de politie een sms-bom naar 230 contacten uit de telefoon van een dealer. De telefoon is vorig jaar in beslag genomen tijdens een actie tegen drugshandel. In de sms staat een link naar hulpverlening.

Met het versturen van de sms-bom richt de politie zich rechtstreeks tot de gebruikers, die voornamelijk op Goeree-Overflakkee wonen.

- Advertisement -

“In ons werkgebied worden we regelmatig geconfronteerd met de lelijke gevolgen van het gebruik en dealen van drugs. Op deze manier willen we hen bereiken en hun via de website samenzien.com/advies-nodig wijzen op mogelijkheid om hulp te krijgen om van een eventuele verslaving af te komen en te stimuleren om gezonder te leven”, aldus Jaco Wilstra, wijkagent op Goeree-Overflakkee.

Verslavingsproblematiek
Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van Goeree-Overflakkee sluit zich aan bij de woorden van  Jaco: “Afgelopen maart ondertekenden vele partijen een convenant om samen verslavingsproblematiek aan te pakken op Goeree-Overflakkee. Die aanpak kreeg de naam ‘SamenZien’, met elkáár zien wat er nodig is en in actie komen.”

“Op alle vlakken: op het gebied van handhaving, hulpverlening maar ook op het vlak van bewustwording. Verslaving is er. Die 230 contacten zijn onze inwoners: onze jongeren, buren of familieleden. Daar kunnen en willen we onze ogen niet voor sluiten”, voegt de burgemeester toe.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vier mannen uit Goeree-Overflakkee en Rotterdam aangehouden vanwege drugshandel en bezit

Goeree-Overflakkee en Rotterdam - De politie heeft vrijdag 15 maart vier mannen van 20, 21, 22 en 28...

Dode en zwaargewonde bij frontale botsing op N59 Goeree-Overflakkee

Regio - Zaterdagochtend 1 oktober is een 30-jarige man uit Rotterdam komen te overlijden bij een frontale botsing...

Wietplantages opgerold in natuurgebied Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee - Agenten hebben samen met Staatsbosbeheer vier hennepplantages opgerold in natuurgebied "de Slikken van Flakkee" op Goeree-Overflakkee. Het...

Politie Goeree Overflakkee druk met vernielingen en bezopen jongeren

Ouddorp - Een groep van ongeveer 150 jongeren hebben afgelopen nacht een ravage aangericht bij de Brouwersdam. De...