maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Drie mannen middels BTGV staande gehouden na melding vuurwapen Lepelaarsingel Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De politie heeft vrijdagavond op de Lepelaarsingel in Vlaardingen met getrokken wapens een auto staande gehouden. De inzittenden werden middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit de auto gepraat. In de auto zaten op dat omdat drie personen.

De politie hield de auto staande na een melding dat er een vuurwapen aanwezig zou zijn. Nadat de inzittenden waren staande gehouden is de auto doorzocht. Er is geen vuurwapen aangetroffen waarop de drie mannen hun weg weer mochten vervolgen.

Foto’s: Daniël Bosch


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -