Politie vist auto-inbreker uit het water

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – Vrijdagnacht 15 april heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij eerst nog probeerde te ontkomen door in het water te springen.

Agenten werden afgestuurd op een melding van een auto-inbraak. In de wijk werd een verdacht persoon met een fiets gezien. Bij het zien van de politie zette de man het op een rennen en verstopte zich ergens in de wijk.

- Advertisement -

Hoewel de politie met meerdere eenheden de wijk hadden dichtgezet, kon de verdachte niet worden gevonden en gingen de agenten enigszins teleurgesteld met vervolg.

Tweede kans
Al gauw bood zich een tweede kans voor de agenten toen een bewoner belde: De man zag iemand lopen en had het idee dat hij degene was waarnaar de politie zocht.

Eenmaal terug in de wijk zagen agenten de man. Het bleek inderdaad om dezelfde verdachte te gaan en wederom ging de man ervandoor.

Vissen
Met de agenten op zijn hielen kwam de man bij een sloot aan. Hij kon of het water inspringen of de brug overrennen. Hij koos voor het water. De agenten pakten wel de brug en konden hem aan de kade opwachten. Daar visten ze de man uit het water en brachten hem met nat pak naar het bureau.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...