Veiligheidsdag Rotterdam Ambachtsplein druk bezocht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De hulpdiensten hebben zaterdag 16 april op het Amchtsplein in Rotterdam een grote veiligheidsdag georganiseerd. Voor één dag stond het plein in het teken van zwaailichten, informatieve stands en spelletjes. Jong en oud kon zich een flinke tijd vermaken.

De politie was aanwezig met voertuigen, spelletjes en zelfs een ingerichte hennepkwekerij. Kinderen konden ervaren hoe het voelt om als ME-er op te treden, andere kinds konden bij de EHBO stand bijvoorbeeld leren wat je moet doen in het geval van een reanimatie.

Mede door het mooie weer was de veiligheidsdag ontzettend druk bezocht.

Bekijk hieronder de fotoreportage

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd