Lachgashandelaar loopt weer tegen de lamp in Bergschenhoek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bergschenhoek – De politie heeft vrijdagavond een bekende lachgashandelaar wederom aan de kant gezet, dit keer liep hij in Bergschenhoek tegen de lamp. De agenten wilden zijn lading controleren en het bleek wederom niet in orde te zijn.

De bestuurder had al meerdere keren een proces-verbaal gekregen voor het onjuist vervoeren van lachgasflessen, aan het vervoer van gasflessen zijn strenge eisen gesteld. De bestelbus bleek naast een onjuiste inrichting ook nog eens 1000kg te zwaar te zijn.

Alles bij elkaar zorgde ervoor dat er opnieuw en proces-verbaal is opgemaakt, ook is zijn bestelbus in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd