Meerdere aanhoudingen tijdens bekerfinale PSV – Ajax

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft rondom de bekerfinale tussen PSV en Ajax tot nu toe zestien personen aangehouden. De aanhoudingen zijn verricht voor geweld, het niet luisteren naar de politie of voor het afsteken van vuurwerk. De politie moest ook een keer ingrijpen in het stadion, een aantal Ajax-supporters braken uit hun vak en kwamen in het familievak terecht.

De politie hield voorafgaand aan de wedstrijd vier bussen staande op de A15 bij Rhoon. In de bussen zaten Ajax-supporters, zij bleken niet van tevoren te zijn gefouilleerd, dit werd als nog gedaan waaruit bleek dat een aantal supporters drugs bij zich hadden. Twee bussen mochten doorrijden en kwamen iets later bij de wedstrijd aan. De andere twee bussen werden terug naar Amsterdam gestuurd.

- Advertisement -

Een aantal Ajax-supporters wisten uit te breken uit hun eigen vak, ze kwamen vervolgens in het aangrenzende familievak terecht. Met wat duw en trekwerk werden ze weer terug het eigen vak ingeduwd. Twee personen raakten tijdens het duwen en trekken gewond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd