zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Motorrijder gewond na ongeval N209 Hoekeindseweg Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een motorrijder is zondagmiddag op de N209 Hoekeindseweg bij Bleiswijk gewond geraakt. Het slachtoffer reed in de richting van Zoetermeer en reed door een nog onbekende oorzaak het puntstuk op. Hij werd gelanceerd en ging onderuit.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat voor verwondingen hij heeft opgelopen is niet bekend. Het Mobiel Medisch Team was ook opgeroepen voor het ongeval. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -