vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Gewonde na schietpartij Berkelplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt door een schietpartij. De man kreeg vermoedelijk ruzie op het Berkelplein, daarbij werd een schot gelost. Hij wist te vluchten naar de Goudse Rijweg.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met spoed, maar bij kennis naar het ziekenhuis gebracht. Na het incident werden meerdere straten afgezet. Het Berkelplein is door de Forensische Opsporing onderzocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -