Twee personen raken met auto te water Marconistraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Twee inzittenden van een personenauto zijn maandagavond met de schrik vrij gekomen nadat hun auto te water raakte langs de Marconistraat in Rotterdam. Rond 23.15 uur reed de bestuurder vermoedelijk vooruit het water in, in plaats van achteruit het parkeervak uit.

Hij en zijn passagier hadden moeite om uit de auto te komen, uiteindelijk lukte het toch om via een raam naar buiten te komen. Ze zijn naar de kade gezwommen waarna ze uit het water zijn gehaald. De auto verdween in zijn geheel onder water. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft geholpen om de auto vast te maken aan de takels van de berger. De auto is daarna naar boven gehaald en geborgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd