woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Twee personen raken met auto te water Marconistraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee inzittenden van een personenauto zijn maandagavond met de schrik vrij gekomen nadat hun auto te water raakte langs de Marconistraat in Rotterdam. Rond 23.15 uur reed de bestuurder vermoedelijk vooruit het water in, in plaats van achteruit het parkeervak uit.

Hij en zijn passagier hadden moeite om uit de auto te komen, uiteindelijk lukte het toch om via een raam naar buiten te komen. Ze zijn naar de kade gezwommen waarna ze uit het water zijn gehaald. De auto verdween in zijn geheel onder water. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft geholpen om de auto vast te maken aan de takels van de berger. De auto is daarna naar boven gehaald en geborgen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -