Politie onderzoekt melding schietpartij Zevenkampsering Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een melding van een mogelijke schietpartij op de Zevenkampsering in Rotterdam-Zevenkamp. Rond 21.00 uur belden omwonenden dat ze mogelijk schoten had gehoord. De politie trok in grote getale naar de wijk en stelde een onderzoek in.

Agenten stelden een onderzoek in, maar troffen in eerste instantie niets aan. Uit een buurtonderzoek kwam een woning in één van de portieken naar voren. Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) kwam ter plekke om de agenten te ondersteunen.

- Advertisement -
Instap in woning

De agenten van het DSI stapten na het forceren van de deur van de woning naar binnen. In de woning werd niemand aangetroffen, terwijl de instap net was gedaan kwam er een auto in beeld. Deze werd in Rotterdam-Ommoord ontdekt, agenten gaven het voertuig een stopteken en startten op de Martin Luther Kingweg een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De verdachte in de auto luisterde niet waarop de politie een waarschuwingsschot lostte, hierop kon er een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen worden aangehouden.

In de auto van de verdachte bleek nog een jong kindje te zitten. Familieleden van de verdachte zijn ter plaatse gekomen om het kindje op te halen. Waar de vrouw precies van verdachte wordt, en of ze wel betrokken is geweest bij het incident op Zevenkampsering wordt onderzocht.

De politie heeft nog een tijd gezocht naar een andere verdachte. Deze is tot nu toe niet aangetroffen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...

Auto beschadigd door vermoedelijke explosie Cordell Hullplaats Rotterdam

Rotterdam - Een geparkeerde auto op de Cordell Hullplaats in Rotterdam-Ommoord is zondagavond beschadigd geraakt na een explosie....

Politie zoekt getuigen explosie Kalmarpad Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan het Kalmarpad in Rotterdam-Oosterflank is afgelopen nacht beschadigd geraakt door een explosie. Een...