Politie toont versneld beelden van verdachte bizarre steekpartij Kortedijk Vlaardingen (video)

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft dinsdagavond in Bureau Rijnmond versneld beelden getoond van de verdachte van een steekpartij. De man stak zaterdagavond zonder aanleiding zomaar een 21-jarige vrouw neer in het centrum van Rotterdam. Het slachtoffer fietste vlak voor middernacht naar haar vriend en werd op de Kortedijk uit het niets in haar rug gestoken.

De vrouw fietste terug van een hockeyfeest in Schiedam, op de Kortedijk voelde ze een klap. Ze had eigenlijk niets door, maar merkte daarna dat ze een mes nog in haar rug had zitten. Een voorbijganger schoot te hulp, ambulancepersoneel bracht de vrouw met spoed naar het ziekenhuis. Daar bleek dat er gelukkig geen vitale organen waren geraakt.

- Advertisement -

Dader moet snel worden gepakt

De impact in de omgeving van het slachtoffer maar ook die van de buurt. De politie doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk te arresteren. Het mes wordt inmiddels door de politie onderzocht. Ook zijn er verschillende camerabeelden van cameratoezicht maar ook die van deurbellen en dashcams veilig gesteld. Heeft u ook beeld van de steekpartij, neem dan contact op met de politie.

De politie is op zoek naar een man. De man droeg donkere kleding, mogelijk met gezichtsbedekking met witte accenten, is ongeveer 1 meter 70 lang en reed op een donkere fiets. In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om deze beelden versneld naar buiten te brengen. Door de heftigheid van dit incident en de impact die het heeft op de omgeving, heeft het OM dit besloten.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...