zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Tweede verdachte aangehouden voor steekpartij Grote Visserijstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdag een tweede verdachte opgepakt voor een steekpartij op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Afgelopen maandagavond raakte een 50-jarige Rotterdam gewond, nadat hij tijdens een ruzie werd gestoken.

Na de steekpartij waren twee mannen op de vlucht geslagen. In de buurt werd een 43-jarige Rotterdammer aangehouden. De politie startte een zoektocht naar de tweede verdachte, deze kon later worden aangehouden en betreft eveneens een 43-jarige Rotterdammer.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -