Grote brand in bedrijfspand ‘s-Gravenlandseweg Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – In een bedrijfsverzamelsgebouw aan de ‘s-Gravenlandseweg in Schiedam heeft vrijdagavond een grote brand gewoed. Rond 17.15 uur werd de brandweer gealarmeerd, bij aankomst kwam er flink wat rook uit het pand.

De brandweer schaalde uit voorzorg op naar grote brand. De brand bleek op de begane grond in het midden van het pand te woeden. Daarbij kwam korte tijd flink wat zwarte rook vrij. Omdat niet bekend was hoe groot de brand was, werd uit voorzorg een peleton aan brandweervoertuigen opgeroepen. Extra mankracht en materieel voor onder andere de waterwinning komt dan ter ondersteuning ter plaatse.

Gelukkig bleek dat de brandweer net op tijd was gealarmeerd. De brand was nog beheersbaar aan de binnenzijde van het pand. Als de brand later was ontdekt, was het waarschijnlijk niet meer mogelijk om binnen te blussen.

Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend. De politie en brandweer gaan onderzoek verrichten om te kijken of er geen sprake is van mogelijke brandstichting in het pand.

- Advertisement -

Gerelateerd