Jongen (16) zwaargewond bij éénzijdig ongeval met racekar Knibbelweg Zevenhuizen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zevenhuizen – Een 16-jarige jongen is donderdagavond rond 20.00 uur zwaargewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de Knibbelweg in Zevenhuizen. Het ongeval gebeurde op een terrein met bedrijfspanden. De jongen reed in een zelfgemaakte racekar.

Voor het slachtoffer kwamen een ambulance, de brandweer en het team van de Traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd.

De politie moest ingrijpen nadat familie van het slachtoffer de aanwezig pers belaagde.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd