zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Gewonde bij ongeluk A16 van Brienenoordbrug Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de parallelrijbaan van de A16 in de richting van het Terbregseplein is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde net na de van Brienenoordbrug voor de afrit Capelle aan den IJssel.

De politie heeft de rijstroken richting het Terbregseplein afgesloten voor het verkeer. Alleen de rijstrook naar de afrit is nog geopend. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden van de auto. Een berger is onderweg om het voertuig te bergen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -