Politie zet stroomstootwapen en politiehond in bij aanhouding verdachte Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden voor een zware mishandeling op de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. De politie heeft daarbij het stroomstootwapen en een politiehond in gezet.

De politie kwam af op een melding van een zware mishandeling, ter plekke troffen zij een slachtoffer aan met flinke verwondingen in het gezicht. De verdachte bleek volledig buiten zinnen te zijn. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding zo hevig dat het stroomstootwapen werd ingezet. Dat bleek geen effect te hebben waarop de politie hond werd ingezet.

Het slachtoffer werd ondertussen door omstanders opgevangen. Ambulancepersoneel heeft deze voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd