woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Fietser gewond na aanrijding met auto Oldegaarde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Oldegaarde in Rotterdam is zondagmiddag een fietser zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd geschept door een auto, de auto liep daarbij forse schade op en het slachtoffer kwam hard op de straat terecht.

Ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter. Niet veel later werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -