vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Overvaller feestwinkel mag slingers ophangen in gevangenis Noordmolenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft zondagmiddag rond kwart over vijf een feestwinkel aan de Noordmolenstraat in Rotterdam overvallen. De man kwam gemaskerd binnen in de winkel  en bedreigde de aanwezige medewerkers met een mes. Hij deed een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Het genot van zijn buit bleek van korte duur. De politie wist korte tijd later de verdachte aan te houden en heeft hem naar het politiebureau gebracht. Hij is aangehouden en mag in zijn eigen kamertje tussen vier muren de slingers op gaan hangen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -