woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie vindt in België gestolen Maserati Granturismo terug in Rotterdam

Maseratie Granturismo

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een in België gestolen Maserati Granturismo teruggevonden. De politie kreeg een melding van een ANPR-camera dat er een auto met gestolen kentekenplaten rondreed. De auto werd vervolgens door agenten op de Zoutziedersstraat in Rotterdam teruggevonden.

Er was op dat moment nog niet bij, echter liep er een man in de buurt van de Maseratie. De agenten vertrouwden op hun onderbuik gevoel en gingen met hem in gesprek. Al snel kwam er een warrig verhaal naar boven, de naam die hij opgaf, deed de agenten doen twijfelen. Bij het fouilleren kwam er een sleutel van een Maseratie naar boven. Toen de sleutel werd ingedruk gingen de alarmlichten van de auto aan, en de man besloot de benen te nemen.

Agenten konden na een korte achtervolging de man op de Mathenesserweg aanhouden. Uit onderzoek bleek dat zowel de auto als de kentekenplaten in België zijn gestolen. De man bleek de naam opgegeven te hebben van zijn broer, hij zelf moest nog 12 dagen de cel in.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -