Politie vindt in België gestolen Maserati Granturismo terug in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een in België gestolen Maserati Granturismo teruggevonden. De politie kreeg een melding van een ANPR-camera dat er een auto met gestolen kentekenplaten rondreed. De auto werd vervolgens door agenten op de Zoutziedersstraat in Rotterdam teruggevonden.

- Advertisement -

Er was op dat moment nog niet bij, echter liep er een man in de buurt van de Maseratie. De agenten vertrouwden op hun onderbuik gevoel en gingen met hem in gesprek. Al snel kwam er een warrig verhaal naar boven, de naam die hij opgaf, deed de agenten doen twijfelen. Bij het fouilleren kwam er een sleutel van een Maseratie naar boven. Toen de sleutel werd ingedruk gingen de alarmlichten van de auto aan, en de man besloot de benen te nemen.

Agenten konden na een korte achtervolging de man op de Mathenesserweg aanhouden. Uit onderzoek bleek dat zowel de auto als de kentekenplaten in België zijn gestolen. De man bleek de naam opgegeven te hebben van zijn broer, hij zelf moest nog 12 dagen de cel in.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Man (33) gewond na steekpartij in supermarkt, fietsendief gaat ervandoor met politiefiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 33-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergestoken en...

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...