donderdag, mei 19, 2022
13.1 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Explosie in woning Franselaan Rotterdam

Explosie

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Franselaan in Rotterdam heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden. De brandweer rukte in eerste instantie uit voor een woningbrand, maar daarvan bleek geen sprake te zijn.

Door de klap waren de ruiten van de woning op de derde verdieping gesprongen. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie heeft onderzoek verricht en is tot de conclusie gekomen dat er geen sprake is geweest van een misdrijf.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -