Bewoners aan Merellaan in Maassluis doelwit van gewapende overval

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Dinsdagavond 26 april hebben twee mannen een woning overvallen aan de Merellaan in Maassluis. De politie heeft twee verdachten aangehouden die voldoen aan het signalement van de daders.

De twee mannen sloegen rond 18.45 uur toe. Onder bedreiging van een mes hebben ze diverse persoonlijke bezittingen van de bewoners buitgemaakt. Gelukkig raakten de bewoners verder niet gewond.

- Advertisement -

Naar aanleiding van het signalement van de overvallers dat verspreid werd, kwamen agenten de mogelijke vluchtauto van de overvallers op het spoor. De twee inzittenden voldeden aan het signalement en werden aangehouden.

Het gaat om een 19-jarige man uit Alkmaar en een 20-jarige man uit Assendelft. Hun rol en betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht. Ze worden verhoord op het politiebureau.

Signalement
Volgens de politie ging het om twee donker getinte mannen van ongeveer 1,70 meter lang. Ze waren donker gekleed, droegen allebei een pet en zonnebril. Ook droegen ze zwarte sportschoenen.

Tips melden
Heeft u de mannen gezien die aan dit signalement voldoen? Heeft u camerabeelden uit de omgeving waar zij op te zien zijn? Alle informatie is welkom.

Tips doorgeven kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...

Man (19) met vuurwapen aangehouden in Maassluis

Maassluis - Op zaterdag 3 februari heeft de politie een 19-jarige man aangehouden, nadat een vuurwapen werd gevonden....

Woning van gezin onbewoonbaar na brand in woning van Speykstraat Maassluis

Maassluis - Een gezin van een woning aan de van Speykstraat in Maassluis kan voorlopig niet meer terug...