Dode (62) na ernstig ongeluk N497 Amnesty Internationallaan Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – Bij een verkeersongeluk is afgelopen nacht op de N497 Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis een 62-jarige man uit Hellevoetsluis on het leven gekomen. Een andere man raakte bij het ongeval gewond.

Rond 00.50 uur ontstond er een aanrijding tussen twee bestelbusjes. De man uit Hellevoetsluis werd door hulpdiensten gereanimeerd maar overleed aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie heeft afgelopen nacht uitvoerig onderzoek verricht naar de mogelijke toedracht van het ongeval. Mocht je iets hebben gezien dan komt de politie graag in contact met getuigen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd