woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie houdt 15-jarige als bestuurder aan in huurauto Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft op Koningsdag in Rotterdam een 15-jarige bestuurder aangehouden. De jongeman reed in een dure Mercedes huurauto en kreeg van de politie na aanleiding van een ANPR-hit een stopteken.

De jonge negeerde het stopteken en ging er vandoor. Echt ver kwam hij niet, want hij reed tegen een paaltje. Bij controle bleek de jongen pas 15 jaar te zijn. Hij had ook geen legitimatiebewijs bij zich. De jongen kreeg een aantal bekeuringen, de huurauto is in beslag genomen en gaat terug naar het verhuurbedrijf.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -