woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Verdachte (16) steekpartij meldt zich voor steekpartij Kortedijk Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Een 16-jarige jongen heeft zichzelf gemeld bij de politie als verdachte van de steekpartij op de Kortedijk in Vlaardingen. Een 21-jarige vrouw fietst op zaterdag 16 april vanaf een hockeyfeest naar huis, en werd terwijl ze aan het fietsen was in haar rug gestoken.

De verdachte keerde op, en reed op het slachtoffer af. Die voelde een klap en had in eerste instantie niets door. Toen ze nogmaals keek bleek er een mes in haar rug te zitten. De vrouw had ontzettend veel geluk dat er geen vitale delen waren geraakt. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar het mes werd verwijderd. Het gaat inmiddels naar omstandigheden goed met haar.

De politie vermoed dat het om een willekeurig slachtoffer ging. Om deze reden werd er alles op alles gezet om de verdachte op te sporen. Bureau Rijnmond besteedde meerdere keren aandacht aan het incident. Kennelijk werd het de verdachte te heet onder zijn voeten en hij zichzelf gemeld bij de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -