zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brandweer blust kampvuur Albrandwaardsedijk Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – De brandweer moest vrijdagmiddag uitrukken naar de Albrandwaardsedijk in Poortugaal om een buitenbrand te blussen. Jongeren hadden een kampvuur gemaakt, maar deze bleek zich sneller te ontwikkelen dan gewenst.

Het droge riet rondom het vuur begon ook te branden. De jongeren hadden zelf niets bij zich waarmee ze het vuur konden blussen. Er kwam korte tijd flink wat rook vrij en de brandweer werd gebeld. Die bluste het kampvuur uiteindelijk met wat emmertjes water.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -