vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Kat Leo na drie dagen uit boom gered Veldkersweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft vanmorgen aan de Veldkersweg  een kat uit de boom gered. De kat, genaamd Leo, zat al 3 dagen in de boom en kon er zelf niet meer uitkomen. De brandweer kon met behulp  van een ladder gemakkelijk bij het diertje komen en had hem al snel beneden.

De eigenaresse was zo blij met de hulp van de brandweer dat ze de brandweerman spontaan een knuffel gaf toen hij de kat uit de boom had gehaald. Het diertje mankeerde verder niks een dierenambulance was dus ook niet nodig.

Fotografie: Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -