donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Man (53) mishandeld bij woningoverval Wilgehout Boskoop

- advertentie -

Boskoop – Een 53-jarige man is woensdagavond mishandeld tijdens een woningoverval in zijn woning aan het Wilgehout in Boskoop. Twee slanke jongens belden rond 22.00 uur en gingen met geweld de woning binnen.

De jongens droegen op het moment van de overval een masker. De man werd mishandeld en vervolgens gewond in de woning achtergelaten. Ambulancepersoneel heeft de man behandeld aan zijn verwondingen. Het is niet bekend gemaakt wat er eventueel buit is gemaakt. De politie heeft sporen veiliggesteld, en is op zoek naar de verdachten.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -