woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie neemt Nissan GT-R in beslag bij snelheidsovertreding Maasboulevard Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een Nissan GT-R in beslag genomen na een forse snelheidsovertreding. Agenten besloten tussen de meldingen door op de Maasboulevard even te laseren. De bestuurder in de Nissan kwam met 159 km/u per uur voorbij waar 50 km/u is toegestaan.

Agenten hebben de bestuurder aan de kant gezet voor verdere controle. Daar bleek dat er op de Nissan GT-R ook Duitse exportplaten zaten die inmiddels waren verlopen van 21 september 2021. Omdat de snelheidsovertreding zo fors was, is naast zijn rijbewijs ook de auto in beslag genomen. De officier van justitie beslist wat er met het voertuig gaat gebeuren.

Een andere automobilist werd met 96 km/u per uur op de bon gezet. Deze mocht zijn weg nog net vervolgen.uitgel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -