Staatsloterij op zoek naar winnaar 12,8 miljoen euro in omgeving van Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – Er zit thuis iemand op de bank die helemaal geen idee heeft van de prijs die hij of zij heeft gewonnen. Op 10 maart viel er op lotnummer FV 74622 een gigantische prijs van 12,8 miljoen euro, maar nu anderhalve maand verder heeft niemand zich nog gemeld.

Het lot is gekocht bij de Primera Sandra in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. De staatsloterij geeft aan dat fysieke loten meestal worden gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Gezien Bleiswijk niet zo groot is, woont de vermoedelijke winnaar in de buurt, of heeft deze het lot cadeau gegeven.

De winnaar heeft nog wel even de tijd, je kan een prijs tot 1 jaar na trekking nog innen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd