woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Staatsloterij op zoek naar winnaar 12,8 miljoen euro in omgeving van Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Er zit thuis iemand op de bank die helemaal geen idee heeft van de prijs die hij of zij heeft gewonnen. Op 10 maart viel er op lotnummer FV 74622 een gigantische prijs van 12,8 miljoen euro, maar nu anderhalve maand verder heeft niemand zich nog gemeld.

Het lot is gekocht bij de Primera Sandra in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. De staatsloterij geeft aan dat fysieke loten meestal worden gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Gezien Bleiswijk niet zo groot is, woont de vermoedelijke winnaar in de buurt, of heeft deze het lot cadeau gegeven.

De winnaar heeft nog wel even de tijd, je kan een prijs tot 1 jaar na trekking nog innen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -