donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Vrouw raakt rijbewijs en auto kwijt na lachgasgebruik in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een 28-jarige vrouw staande gehouden terwijl zij lachgas gebruikte in een auto in Rotterdam-Zuid. Gebruik van lachgas is op meerdere locaties in Rotterdam verboden, de vrouw kreeg een bekeuring en kreeg een rijverbod van zes uur, dat weerhield haar echter niet van om alsnog in de auto te stappen.

Agenten kwamen de vrouw in haar auto tegen terwijl zij via de Maastunnel naar het centrum gebied was gereden. In de auto werd lachgastank aangetroffen die aan de buitenkant vol met ijs zat. De agenten hadden het haar echter niet zien gebruiken.

De vrouw verklaarde zelf ernstig verslaafd te zijn, De politie vorderde haar rijbewijs in en nam de auto in beslag. Het CBR moet haar rijvaardigheid mogelijk opnieuw gaan beoordelen. Ook kreeg ze een bekeuring voor het rijden met een rijverbod.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -