vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Bewoners overvallen in woning Laan van Magisch Realisme Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een nog onbekend aantal verdachten heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een woning aan de Laan van Magisch Realisme in Rotterdam overvallen. De bewoners van het huis zouden tijdens de overval mogelijk bedreigd zijn met een vuurwapen.

De politie kwam met meerdere eenheden af op de melding en kamde de buurt uit. Voor zover bekend is er geen verdachte aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Ook de Forensische Opsporing is in kennis gesteld. Er raakte bij de overval niemand gewond.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -