donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Gewonde en aanhouding na ruzie in woning Kastanjelaan Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – In een woning aan de Kastanjelaan in Bleiswijk heeft zaterdagavond rond 23.15 uur een flinke ruzie plaatsgevonden. Één van de betrokkenen moest zelfs per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie rukte uit voor een melding van een steekpartij. Het is echter niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk zo is geweest. De politie heeft in de woning een persoon aangehouden. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een ruzie in de relationele sfeer.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -