woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Stoffelijk overschot aangetroffen na zoekactie Schollebos Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij een grote zoekactie in het Schollebos is aan het begin van de avond stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is na de vondst uit voorzorg een forensisch onderzoek gestart.

Politieagenten startten zondagmiddag een zoektocht naar aanleiding van een eerdere melding. De politie vermoedde dat een persoon zich in het Schollebos zou bevinden en startte een grootschalige zoekactie. Ook leden van het speciale Veteranen Search Team werden ingezet om te zoeken naar de persoon. Een politiehelikopter zocht meer vanuit de lucht.

Het team trof aan het begin van de avond een stoffelijk overschot aan. Een woordvoerster van de politie kon nog niet bevestigen om wat voor persoon het gaat. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Een forensisch team van de politie doet uit voorzorg nauwkeurig onderzoek op de vindplaats. Tot nu toe lijkt het erop dat er geen sprake is van een misdrijf.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -