woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie controleert op recreatieverkeer in Brielle

- advertentie -

politie

De meeste boetes werden uitgedeeld voor het ontbreken van de ‘hulpkoppeling’. De kabel die ervoor zorgt dat de aanhangwagen achter de auto blijft hangen wanneer de trekhaak bijvoorbeeld breekt. Maar ook de verkeerde spiegels en overbelading zorgden voor bekeuringen.

“Bij het grootste deel van de gecontroleerde combinaties werden gelukkig geen mankementen gevonden en hadden de bestuurders hun zaakjes in orde. De bestuurders die een bekeuring kregen, begrepen na enige uitleg wel wat de gevolgen kunnen zijn door gebreken aan de combinatie auto – caravan.” vertelt Rien Busscher van de Zeehavenpolitie. De aankomende tijd zullen er in aanloop naar de zomervakantie vaker dergelijke controles plaatsvinden om de verkeersveiligheid te vergroten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -