Politie controleert op recreatieverkeer in Brielle

Date:

Share post:

politie

De meeste boetes werden uitgedeeld voor het ontbreken van de ‘hulpkoppeling’. De kabel die ervoor zorgt dat de aanhangwagen achter de auto blijft hangen wanneer de trekhaak bijvoorbeeld breekt. Maar ook de verkeerde spiegels en overbelading zorgden voor bekeuringen.

- Advertisement -

“Bij het grootste deel van de gecontroleerde combinaties werden gelukkig geen mankementen gevonden en hadden de bestuurders hun zaakjes in orde. De bestuurders die een bekeuring kregen, begrepen na enige uitleg wel wat de gevolgen kunnen zijn door gebreken aan de combinatie auto – caravan.” vertelt Rien Busscher van de Zeehavenpolitie. De aankomende tijd zullen er in aanloop naar de zomervakantie vaker dergelijke controles plaatsvinden om de verkeersveiligheid te vergroten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd