Zwaargewonde na ongeluk met duofiets Albrandwaardsedijk Poortugaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Poortugaal – Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt door een ongeluk met een duofiets op de Albrandwaardsedijk in Poortugaal. Het slachtoffer reed op de fiets en moest vermoedelijk uitwijken voor een auto. Hij reed de dijk af en sloeg met zijn passagier over de kop.

De man raakte zwaargewond, een Mobiel Medisch Team werd ingevlogen om ambulancepersoneel te assisteren bij de verzorging van het slachtoffer. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een vrouw die de man begeleide raakte niet gewond.

De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder van de auto.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd