zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Bezorger (19) beroofd, verdachte aangehouden Puitstraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een 19-jarige man is dinsdagmorgen rond 05.00 uur beroofd op de Puitstraat in Hoogvliet. Het slachtoffer was aan het werk als bezorger toen een man hem bedreigde met een mes en vermoedelijk een vuurwapen.

Het slachtoffer werd gedwongen om geld, telefoons en een sieraad af te staan. Niet veel later vluchtte de overvaller in een auto. Omdat het kenteken bekend was kon de auto in de politiesystemen worden geplaatst.

Agenten zagen de auto in Oostvoorne rijden en gaven de automobilist een stopteken. De automobilist negeerde het stopteken en ging ervandoor. Op de F. van Borselenweg kon de politie de verdachte rammen waarop hij kon worden aangehouden. Het gaat om een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -