Brandweer blust brand in woning Cliostraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een woning aan de Cliostraat in Rotterdam Hilligersberg-Schiebroek heeft dinsdagmiddag rond half vijf brand gewoed. De brand was vermoedelijk ontstaan in de woonkamer. Een aantal woningen werden ontruimd.

Omdat niet zeker was of er nog iemand binnen zou zijn, werd er uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand. Dit houdt in dat er twee ploegen worden ingezet voor de bestrijding van de brand en de hulpverlening eromheen.

Gelukkig was het brandje snel onder controle te krijgen. Hoe de brand is ontstaan wordt onderzocht. Het lijkt erop dat er in andere woningen wat waterschade is ontstaan.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd