woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie op zoek naar slachtoffer steekpartij Hoogstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar een slachtoffer van een steekpartij in Rotterdam. Rond 16.15 uur werd de politie gebeld dat er een steekpartij had plaatsgevonden op de Hoogstraat in Rotterdam. Ter plekke bleken de betrokken personen niet meer aanwezig te zijn.

De politie hield alsnog wel een verdachte aan, van het slachtoffer ontbreek ieder spoor. De politie roept het slachtoffer op om zich te melden bij de politie of in het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan zijn eventuele verwondingen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -