zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Waterlijk Aelbrechtskade Rotterdam is 62-jarige man

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft het stoffelijk overschot dat afgelopen zondag werd gevonden in het water langs de Aelbrechtskade bij de Lage Erfbrug geïdentificeerd. Het gaat om een 62-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Een voorbijganger zag het lijk rond zeven uur drijven. Omdat toen niet duidelijk was hoelang de persoon er al in lag rukten verschillende hulpdiensten uit. Het stoffelijk overschot is uit het water gehaald en de politie is een onderzoek gestart. Het is nog onduidelijk waardoor de man te water is geraakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -