Automobilist rijdt motorrijder ondersteboven en belandt in sloot na achtervolging Bloemendaalseweg Waddinxveen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Waddinxveen – Een automobilist is dinsdagavond met zijn auto in de sloot belandt na een achtervolging door de politie. Tijdens zijn vlucht ramde de bestuurder ook nog een motorrijder. Die kwam er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf.

De automobilist sloeg voor een nog onbekende reden op de vlucht en ging er op hoge snelheid vandoor. Op de Bloemendaalseweg ging het mis en ramde de bestuurder een motorrijder. Die kwam ten val maar raakte gelukkig niet gewond.

Iets verderop op een T-splitsing ging het mis en ramde de vluchtende automobilist een auto om vervolgens met de neus van de auto in de sloot tot stilstand gekomen.

De politie heeft de verdachte uit het water gevist en aangehouden.

Foto: Remco F. Gerritsen

- Advertisement -

Gerelateerd