zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Verward persoon zorgt voor flinke commotie Donkersingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een verward persoon heeft woensdagavond gezorgd voor flink wat commotie in de Donkersingel in Rotterdam. De persoon dreigde zichzelf iets aan te doen waarop de brandweer een springkussen heeft opgeblazen.

Onderhandelaars van de politie gingen met de persoon in gesprek. Een speciaal team van de brandweer het Quick Response Team werd ook ingezet. Een agent liep met een kind in zijn arm al troostend en knuffelend over straat.

Bewoners die thuiskwamen mochten hun straat en woning niet in. Een arrestatieteam viel uiteindelijk iets voor 21.00 uur de woning binnen en overmeesterde de man. Hij is meegenomen en krijgt de hulp die nodig lijkt.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Foto’s Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -