zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Bestuurder vliegt uit de bocht en belandt in het water N-471 Berkel en Roderijs

- advertentie -

Berkel en Roderijs – Even na middernacht verloor een bestuurder in een bocht de macht over het stuur waardoor het voertuig in het water belandde. De brandweer is ter plaatsen gekomen omdat de bestuurder niet zelfstandig uit het voertuig kon komen.

Nadat de bestuurder was overgedragen aan het ambulance personeel, is hij ter plaatsen nagekeken en vervolgens voor een extra controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit het water halen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nogal onduidelijk, de politie zal hier onderzoek naar doen.

Fotografie: Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -