Doden en twee zwaargewonden na schietpartij op zorgboerderij Molensingel Alblasserdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Alblasserdam – In Alblasserdam heeft op de Molensingel een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen. Naast vier ambulances zijn ook twee traumahelikopters opgeroepen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Er is opgeschaald naar GRIP 1 en inmiddels is het ook GRIP 2 geworden. De politiehelikopter vliegt boven Alblasserdam en ook een arrestatieteam is aanwezig. Er wordt gemeld dat de schietpartij was bij een zorgboerderij.

Een arrestatieteam van de politie heeft inmiddels iemand aangehouden. De betrokkenheid van de verdachte wordt momenteel onderzocht. Ook is er bij de verdachte een vuurwapen aangetroffen welke in beslag is genomen. Getuigen worden opgevangen. Voor hen wordt de hulp geregeld die deze nodig hebben.

Inmiddels zijn al meerdere ambulances richting het ziekenhuis gereden. Inmiddels is bekend dat er 2 doden zijn gevallen en 2 zwaargewonden. De politie doet nu onderzoek om te kijken wat er precies is gebeurd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd