Twee tieners overleden bij ongeval in Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – In de nacht van donderdag op vrijdag 6 mei zijn twee vrouwen om het leven gekomen bij een ongeval op de Edisonweg in Alblasserdam.

Het noodlottige ongeval gebeurde rond half twee ’s nachts op de kruising Edisonweg met de Grote Beer. De scooter met daarop de twee slachtoffers werd aangereden door een personenauto.

- Advertisement -

Fatale afloop
Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd en er werden nog pogingen tot reanimatie gedaan, maar dit bleek tevergeefs. Eén van de vrouwen kwam ter plekke te overlijden.

De tweede vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is zij aan haar verwondingen komen te overlijden. De vrouwen waren 18 en 19 jaar oud.

Onderzoek
De politie heeft de automobilist, een 24-jarige man uit Papendrecht, aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijk ongeval. De weg was geruime tijd dicht voor nader onderzoek.

Getuigenoproep
Mensen die getuige waren van het ongeval worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte slaat agent vol in gezicht en slaat succesvol op de vlucht in Alblasserdam

Alblasserdam - Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond een agent mishandeld. De politie wilde de man aanhouden...

Team Parate Eenheid valt woning binnen voor aanhouding verdachte Krulmos Alblasserdam

Alblasserdam - Een man is zondagavond door het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie uit zijn woning...

Verwoestende zeer grote brand vermoedelijk ontstaan door nieuw geplaatste zonnepanelen Van Henneartweg Alblasserdam

Ablasserdam - De verwoestende brand die ontstond in het bedrijfspand Bon Bon Cateringevents is vermoedelijk ontstaan op het...

Levenslang voor John S. die twee mensen doodschoot op zorgboerderij Alblasserdam

John S., de man die op 6 mei 2022 twee mensen doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam en...