Man (29) overleden na mishandeling in Rotterdamse Club Blu

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 mei is een 29-jarige Rotterdam om het leven gekomen na een mishandeling in Club Blu, gevestigd aan de Prins Alexanderlaan. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De politie ontving rond 05.30 uur een melding van de mishandeling. Bij aankomst van de hulpverleners troffen zij het levenloze lichaam aan van het slachtoffer. Hij werd ter plekke gereanimeerd en is daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij alsnog komen te overlijden.

De verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, kon in de club worden aangehouden. Hij wordt verdacht van doodslag.

Onderzoek
De politie zegt een onderzoek te zijn gestart naar het geweldsincident: “Daaruit moet blijken wat er nu precies is gebeurd tijdens de fatale nacht. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en er is gesproken met getuigen.”

Mensen die getuige waren of meer informatie hebben over de aanleiding worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd