Zwaargewonde na aanrijding tussen elektrische fiets en auto in Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Zondagochtend 8 mei is een persoon zwaargewond geraakt toen die werd aangereden door een auto op de Strandweg in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas). De man is komen te overlijden, zo heeft de politie laten weten.

Het ongeval gebeurde rond half tien in de ochtend toen het slachtoffer de Strandweg, die het fietspad kruiste, overstak. De fiets met opzittende werd geschept door een personenauto en het slachtoffer kwam hard op de voorruit terecht.

- Advertisement -

Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval en ook de traumahelikopter landde in het gras naast de weg. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft maandag 9 mei bekend gemaakt dat de man is komen te overlijden.

Onderzoek
Er wordt nader onderzoek gedaan naar het ongeval. Medewerkers van de VOA (verkeersongevallenanalyse) van de Politie hebben uitgebreid sporenonderzoek verricht, waardoor de weg tijdelijk afgesloten is geweest.

Mogelijk dat het ongeval ook een staartje krijgt voor de aansprakelijkheidskwestie: Gouwe IJssel Nieuws meldt dat er wegmarkeringen gedeeltelijk ontbreken op het fietspad, waardoor de voorrangssituatie onduidelijk zou zijn. Dit zal door de Politie worden meegenomen in het onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd