Zwaargewonde na aanrijding tussen elektrische fiets en auto in Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Zondagochtend 8 mei is een persoon zwaargewond geraakt toen die werd aangereden door een auto op de Strandweg in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas). De man is komen te overlijden, zo heeft de politie laten weten.

Het ongeval gebeurde rond half tien in de ochtend toen het slachtoffer de Strandweg, die het fietspad kruiste, overstak. De fiets met opzittende werd geschept door een personenauto en het slachtoffer kwam hard op de voorruit terecht.

- Advertisement -

Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval en ook de traumahelikopter landde in het gras naast de weg. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft maandag 9 mei bekend gemaakt dat de man is komen te overlijden.

Onderzoek
Er wordt nader onderzoek gedaan naar het ongeval. Medewerkers van de VOA (verkeersongevallenanalyse) van de Politie hebben uitgebreid sporenonderzoek verricht, waardoor de weg tijdelijk afgesloten is geweest.

Mogelijk dat het ongeval ook een staartje krijgt voor de aansprakelijkheidskwestie: Gouwe IJssel Nieuws meldt dat er wegmarkeringen gedeeltelijk ontbreken op het fietspad, waardoor de voorrangssituatie onduidelijk zou zijn. Dit zal door de Politie worden meegenomen in het onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw belandt met auto in struikgewas na aanrijding, veroorzaker vlucht A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een vrouw is woensdagavond rond 22.15 uur met haar auto in het struikgewas...

Burgemeester Zuidplas sluit woning voor 12 maanden na grote drugsvangst

De burgemeester van Zuidplas heeft vrijdag 28 juli middels een spoedsluiting een woning in zijn gemeente gesloten. Dat...

Zes jaar cel na niet-handsfree bellen A20 Zuidplas

Politieagenten hebben donderdagavond op de A20  een bestuurder aangehouden naar aanleiding van het niet handsfree bellen achter het...

Talloze gestolen auto-onderdelen en goederen voor hennepteelt aangetroffen in Zevenhuizen

Zevenhuizen - Bij een grote integrale bedrijfscontrole zijn op een bedrijventerrein in Zevenhuizen zijn een groot aantal illegale...