zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brandweer tijdje zoet met gaslekkage Buys Ballotsingel Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Buurtbewoners hebben maandagavond rond 23.45 uur een gaslek ontdekt in hun straat aan de Buys Ballotsingel in Krimpen aan den IJssel. Bij aankomst bleek er een gasleiding te lekken, uit voorzorg heeft de brandweer een waterkanon opgesteld.

Stedin is ter plaatse gevraagd om het lek te dichten. Het lek is vermoedelijk ontstaan door de werkzaamheden die aanwezig zijn. Mogelijk dat bij het graven de leiding is geraakt. Nadat Stedin de toevoer na ongeveer een uur had afgesloten kon de brandweer weer vertrekken.

Foto: Boas Bosschaart


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -