donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Lichaam gevonden in water bij gemaal Spuiboulevard Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Omstanders hebben vanmorgen in het water langs de Spuiboulevard in Dordrecht een stoffelijk overschot aangetroffen. Vanmorgen vroeg in de ochtend werden de hulpverleners gealarmeerd dat er iets in het water lag.

Duikers van de brandweer gingen op die plek het water in en haalden een stoffelijk overschot ter hoogte van het gemaal uit het water. De politie gaat ervan uit dat het lichaam er al enige tijd in lag. Het is nog niet bekend om wie het gaat, en hoe deze om het leven is gekomen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -