Explosief vernielt woning Bommelerwaard Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een woning aan de Bommelerwaard in Rotterdam IJsselmonde is in de nacht van woensdag op donderdag zwaar beschadigd geraakt nadat er voor de deur een explosief is afgegaan. De voorgevel liep hierdoor flinke schade op.

De hulpdiensten werden rond 04.00 uur gealarmeerd nadat er een flinke explosie had plaatsgevonden. Ter plekke bleek er sprake te zijn van een explosief die woning had vernield. Naar de overkant van de straat liep vanaf de voordeur een witte draad, deze heeft vermoedelijk gediend als ontstekingsdraad.

De politie heeft de woningen naast de betreffende woning uit voorzorg ontruimd. Een team van explosievenverkenners doet onderzoek. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd